Hvor meget søvn skal man have

Søvn er vigtigt, men hvor meget søvn skal du egentligt have?

Nu skal du ikke sidde der og håbe på at jeg siger du bare behøver et powernap vel 🙂 jeg ved udmærket godt at der ikke er timer nok til både at nå det hele og sove, men søvn er altså vigtig for dig 🙂

Det er umuligt at sige præcis hvor mange timer du skal have men et hold fra ‘National Sleep Foundation’ har brugt 2 år på at undersøge hvad der er den mest anbefalede søvn for diverse aldersgrupper. I disse grupper har de også set på hvad der kan være passende for dig, for nogle fungere bedst med lidt mindre eller lidt mere.

Wuhuu nu har du sort på hvidt hvornår hvornår børnene skal i seng så er det ikke længere dig der behøver at være “strenge mor” 😛

Er du i søvn underskud skal der rettes op på det og i den periode kan du godt komme til at overskride det anbefalede eller passende og det er okay “søvn gælden” skal jo betales tilbage, men det gælder altså kun i en kort periode så du ikke får opbygget en negativ vane med at sove for meget.

Er du i tvivl om du er i søvnunderskud? så læs her hvordan du let finder svaret.

Så meget søvn skal du have:

> 65 år

5 – 6 Timer kan være passende

7 – 8 Timer er anbefalet

9 Timer kan være passende

26 - 64 år

6 Timer kan være passende

7 – 9 Timer er anbefalet

10 Timer kan være passende

18 - 25 år

6 Timer kan være passende

7 – 9 Timer er anbefalet

10 – 11 Timer kan være passende

14 - 17 år

7 Timer kan være passende

8 – 10 Timer er anbefalet

11 Timer kan være passende

6 - 13 år

7 – 8 Timer kan være passende

9 – 11 Timer er anbefalet

12 Timer kan være passende

3 - 5 år

8 – 9 Timer kan være passende

10 – 13 Timer er anbefalet

14 Timer kan være passende

1 - 2 år

9 – 10 Timer kan være passende

11 – 14 Timer er anbefalet

15 – 16 Timer kan være passende

4 - 11 måneder

10 – 11 Timer kan være passende

12 – 15 Timer er anbefalet

16 – 18 Timer kan være passende

0 - 3 måneder

10 – 13 Timer kan være passende

14 – 17 Timer er anbefalet

18-19 Timer kan være passende

Søvn over eller under disse værdier er ikke anbefalet men der kan selvfølgelig være dage hvor du er i så meget underskud at du er nødt til det. Så disse tal gælder altså for din normale søvn rytme.

For at få den rette mængde søvn der passer til dig finder du først ud af hvornår du skal op.
Regner de anbefalede timer tilbage og ser hvornår du skal gå i seng.
Regn 15 min mere på så du har tid til at falde i søvn.

Nu kan du selvfølgelig også gå helt bananas med time regningen og finde ud af hvor lang tid dit “gå i seng” ritual er og regne det med så du ved præcis hvornår du skal i gang med at falde til ro 🙂 

Har du problemer med at falde i søvn eller sove igennem hele natten? Se et par af de bedste tips her til at overvinde søvn kampen og få en god nattesøvn.

 

Kend værdien af din søvn

Jeg ved ikke hvordan du værdsætter din søvn, men rigtig mange ser søvn som en luksus ting, noget vi må undvære hvis der ikke er tid til det og noget der er luksus at få ekstra af i weekenden.

Hvis du er en af dem så må det stoppe nu!

Din søvn er vigtig, vigtig, vigtig.

Din søvn skal værdsættes, for du vil præstere bedre, have en bedre fungerende krop og tage smartere beslutninger når du får den søvn du har brug for.

Så søvn er ikke noget du bare lige kan udskyde, smutte uden om, glemme eller ikke have tid til. Det er en tilstand din krop kræver sin ret til og den vil belønne dig for det, for din krop vil bruge tiden på at hele dine muskler, væv og organer. Den vil rydde op i dit sind og skylle din hjerne alt sammen for at du kan fungere og yde optimalt.

Så søvn er altså ikke bare for sjov og luksus du vil simpelthen arbejde bedre, mere effektivt og få mere gjort når du er veludhvilet.

Du kan måske arbejde længere tid ved at ofre noget søvn men du kan ikke være lige så effektiv og hurtig.

Du ofre søvn = Du ofre kvalitet og effektivitet.

Et studie publiceret i The Lancet, bevidste at personer i søvnmangel brugte 14% længere tid på at udføre en opgave og lavede 20% flere fejl end folk som var veludhvilede.

Det gør altså en kæmpe forskel både på arbejdet, i skolen og i hjemmet.

Søvn er altså en nødvendighed og ikke bare en luksus og hvis du før så det som en luksus, Ja så tag lige og stop det nu for du bliver nødt til at se det som den nødvendighed det faktisk er, før du gider gøre noget ved det.

Jeg lover dig at når du først har fået en god søvnrytme så vil du virkelig kunne mærke en forskel i både krop og sind.

Det er klart at hvis du har søvnproblemer kan det være en svær besked at sluge men fat mod, langt de fleste har stor succes med at genvinde deres søvn og opbygge den gode rytme så lad os udforske lidt af hvad der skal til.

Tip: Sluk skærmen

Din skærm suger trætheden ud af dig
Skærme og atter skærme der er alle steder og de er super vigtige for os i det moderne samfund de fylder os med vigtige informationer hele døgnets timer men hvad er problemet?

Problemet er at skærme har utroligt skarpt lys, vi har dem ofte meget tæt på os og det blå lys der er i lysspektret får din krop til at danne flere dagtime hormoner f.eks. kortisol og forvirrer din krops naturlige forberedelse til søvn.

Så dit TV, computer, laptop, smartphone, tablet osv. smadre din krops naturlige søvn cyklus og kan give dig massive søvnproblemer.

Løsning: Sluk ALLE skærme mindst 90 minutter før sengetid.

Tip: Drop koffeinen

Koffein har en molekyle struktur der minder om adenosin, adenosin er et organisk molekyle som binder sig til receptorer i hjernen som sender et signal om træthed.

Koffeinen har den smarte funktion at fordi den minder om adenosin så tager den pladsen og blokere for adenosin, det bevirker selvfølgelig at du ikke længere føler dig træt. Super smart når man skal være vågen og fokuseret, rigtig dumt når man skal være træt og skal sove.

Det vil altså sige at koffeinen IKKE giver dig energi men bare maskere din træthed så du ikke mærker den og det gør den ret godt og faktisk ret længe (Med aftagende effekt)

Det vil også sige at den træthed opbygger sig bag “gardinerne” og den “gæld” skal betales tilbage. Du kan altså ikke bare fylde på med mere og mere koffein for din trætheds gæld vokser bare større og større.

Løsning: Drop koffeinholdige drikke efter kl 14 for nogle tidligere. Så du kan nå at blive træt og få din søvn.

Tip: Hold hovedet koldt

Det var nu mest bare en catchy overskrift ( Synes jeg selv 😛 )
så det jeg egentligt mente med tippet er at undgå at få det for varmt.

Er du typen der ligger fuldt påklædt, under en stor dyne, med et ekstra tæppe og måske lige topper det med en partner eller en elektrisk varmetæppe, ja så er det nok lidt i overkanten.

Jeg er stor fortaler for at sove nøgen men det er ikke alle der kan lide det, men det er sundt og din krop har lidt lettere ved at regulere sin temperatur, kan du ikke klare at være nøgen under en dyne så tag noget let og tyndt på, og så en god dyne. mere behøver du ikke.

Din krop er rigtig god til at holde dig varm og knap så god til at holde dig kold men kulde er rigtig vigtigt for at få en optimal søvn.

Den optimale rum temperatur du skal sigte efter er 15-20 grader.

Løsning: Sæt din termostat så du rammer et sted mellem 15 til 20 grader og eksperimenter gerne hvilken temperatur der virker bedst. Luft rigeligt ud i rummet og sørg for at du ikke er pakket ind som en eskimo på indlandsisen.

Du kan optimere din søvn og blive fri for søvnproblemer

Dette var 3 simple men meget vigtige tips i kampen mod bedre søvn og generelt blive fri for søvnproblemer men det slutter ikke her for der er mange flere ting endnu.

Men nu er det tid for dig at integrere de 3 tips og se hvor langt du kommer med det.

Hold hovedet højt og smil til verden 🙂

Lider du af søvnmangel?

Har du nogensinde vågnet efter en normal nat og følt dig træt?
Så er du måske medlem af den voksende gruppe af folk som lider af søvnmangel.
Men hvad skal du gøre? Et døgn har desværre kun 24 timer og du kan umuligt få presset mere søvn ind i din travle dag og i forvejen kunne du helt sikkert godt bruge mere vågen tid er det ikke rigtigt.

Men bare rolig der er en løsning til det meste og måske er det ikke altid den løsning du ville ønske der var (Nej vi kan desværre ikke få flere timer på et døgn 😉 ). Så når det handler om søvn handler det ikke om at få sit største ønske opfyldt men at få det optimeret maksimalt men det vender jeg tilbage til, nu skal vi først finde ud af om du er i søvnmangel og til det findes der en rigtig god test.

 

Søvnmangel testen aka. “Sleep onset latency test”

Sleep onset latency test er testen du kan bruge for at tjekke dig selv for søvnmangel.

Testen skal tages tidlig eftermiddag.
Du skal bruge din seng, fred og ro (Det starter allerede godt ud ik)
Noget der kan gøre rummet mørkt, helst gardiner men ellers noget for dine øjne.
En ske og en bakke/fad (noget solidt der kan larme hvis man slår på det med ske’en).
Et ur og ca. 20 minutter.

  • Sæt fadet på gulvet ved siden af din seng.
  • Læg dig i sengen og Hold skeen i hånden udover kanten med håndryggen opad eller hold skeen mellem madrassen og et par fingre. (Det er meningen at skeen skal kunne ramme fadet)
  • Nu tjekker du uret og lægger dig til at sove.
  • Lige når du døser hen i søvn vil din hånd slappe af og give slip på skeen som vil lande i fadet og vække dig.
  • Når du vågner kigger du på uret og ser hvor lang tid der er gået fra du lagde dig ned.

Hvis der er gået 0-5 min. lider du af meget søvnmangel.
Går der 5-10 min. er du i søvnmangel men ikke lige så slemt.
Går der 15 min. så har du det helt fint og er ikke i søvnmangel.

Hvis du tager testen så kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig.
hvad var dit resultat?
hvor mange timer sover du på et døgn?
og hvor gammel er du?

Du kan enten skrive det i en kommentar her på siden eller i en mail eller på facebook.

Jamen jeg ville gerne optimere min søvn, så hvad nu?

Jeg lovede dig at jeg ville vende tilbage til emnet om at optimere din søvn og det gør jeg, men det bliver desværre først i et andet blogindlæg og hvis du vil have en update når det kommer ud så tilmeld dig til mit nyhedsbrev så lover jeg dig at sende dig en update når det er færdigt.

Jeg håber du får en god nats søvn

Anders

 

 

 

 

 

Tilgivelse er Bedst For Dig

Styrken i tilgivelse

Til tider bliver du måske sur på en der står dig nært. Personen har måske sagt noget der har såret dig eller gjort noget som gik ud over dig på den ene eller anden måde. Det har måske ført til vrede, frustration eller ked af det-hed men inderst inde ønsker og håber du måske stadig at du kan have dem i dit liv.

Det klogeste du kan gøre i sådan en situation er at tilgive.

Men at tilgive viser sig ofte at være sværere end du troede!

 

Hvorfor er det bedst at tilgive?

Ikke at tilgive gør mere ondt på dig, end det gør ondt på personen som var årsag til dine negative følelser.

“Den som bærer giftige følelser er den som bliver forgiftet og syg.”

Måske har du lukket personen ude af dit liv men hvis du stadig ikke har tilgivet personen kan du gå og bærer på stærke negative følelser som ikke er godt for dig i længden, personen du har udelukket er måske ked af det over at han/hun ikke længere har sig i sit liv men det er sjældent lige så stærke følelser for de fleste der mister noget giver også slip på det efter noget tid helt naturligt.

 

Tilgivelse gør det muligt for dig at give slip på smerten.

Når du inderligt vælger at tilgive eller endnu bedre siger til personen at du tilgiver ham/hende så vil din krop med det samme give slip på de negative følelser og de spændinger som hang ved dem. Det gør dig i stand til at komme videre i dit liv med fred.

At bærer rundt på negative følelser er noget du bør undgår så meget som overhovedet muligt.

 

At bære nag vokser sig ofte størrer end du er.

de giftige følelser du bærer rundt på har en tendens til at overtage hele din eksistens. Du forsikre dig måske om at du vil skubbe personen/episoden ud af dine tanker og aldrig tænke på det mere. Men du finder også hurtigt ud af at det kan være meget svært.

Andre kan begynde at snakke om personen eller episoden, Invitere personen uden du ved det, eller invitere personen og du ved det og derfor må du holde dig væk fordi du ikke er interesseret i at møde ham/hende. Jo mere du holder fast på den nag jo mere vil den vokse og for nogle begynder alle de negative følelser at sive ud af dem og inficere alle de kommer i nærheden af.

Har du nogensinde mødt sådan en person der altid er i dårligt humør og altid trækker andre ned i det samme negative humør?

 

Du kan vælge at være den “største”.

Du kan vælge at tilgive fordi det er det rette at gøre, fordi biblen siger det eller fordi jeg siger det eller hvilken som helst anden grund som du kan tro på.

Når du vælger at leve efter nogle bestemte værdier og moraler så lyt til den stemme inden i dig som ønsker det bedste for dig, at tilgive og komme videre.

 

Tilgivelse bærer mange frugter!

Måske har personen i virkeligheden ikke forstået 100% hvordan det har påvirket dig og måske vil tilgivelsen fører til at personen opdager sandheden i det han/hun har gjort og undskylde og gøre sit bedste for at være en bedre person fremover.

Måske vil du ligefrem få et tættere forhold og få nogle endnu bedre oplevelser sammen fremover.

 

Når du tilgiver, sænker du dit blodtryk.

Det er klinisk bevist mange gange (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14593849).

Negative følelser kan føre til smerte og sygdom.

Negative følelser er giftige følelser og de kan føre fysisk smerte og sygdom med sig, en krop der er stresset og flyd med gift kan ikke fungere optimalt. giv slip og vær glad så kan du få det bedre på mange måder.

Hævn og vrede gror i dig der nægter at tilgive.

Hvad vil du helst føle? ked af det og vred eller fred, glad og lykkelig. (Den er ikke så svær at svare på vel)

Giv dig selv lidt tid og overvej dine egne handlinger og ord under den episoden der ødelagde det hele.

Nogle gange glemmer vi hvad det egentligt var vi selv gjorde og nogle gange prøver vi at retfærdiggøre det vi gjorde selvom det måske egentligt ikke var retfærdigt. Hvis du har svært ved at tilgive kunne det måske være en god ide at se tilbage og se om du selv gjorde noget og om du måske også skal tilgive dig selv?

Når du har fået et nyt og klart syn på hvad der skete, hvem der gjorde hvad og måske hvorfor så vælg at tilgiv dem som skal tilgives.

Hvis du virkelig har forstået at tilgivelse ikke kun er for den anden person men lige så meget hvis ikke mere, for dig så bliver det meget lettere at tilgive og husk på at tilgivelse betyder ikke at du synes det var okay eller ønsker at personen skal gøre det igen nej det betyder og du acceptere at det har været i dit liv og du nu giver slip på de negative følelser omkring det så du kan komme videre. Tilgivelse betyder heller ikke at du behøver at have noget med personen at gøre bagefter, du kan godt tilgive og udelukke en personen fra dit liv samtidig det er helt op til dig at se på om den person kan berige dit liv eller ej.

 

Styrken til at tilgive er inde i dig. Brug den for din egen glæde.

D-Vitamin mangel og kroniske smerter

Der bliver forsket meget i kroniske smerter især fordi vi endnu ikke forstå alt om kroniske smerter.
Vi har nogle modeller og teorier og vi har forskellige behandlingsmetoder men fælles for dem alle er at det variere hvor
meget lindring vær enkelt person opnår.

D-vitamin mangel kan være skyld i flere smerter.

Forskningen har også undersøgt hvordan D-vitamin mangel påvirker kroniske smerter.
Undersøgelsen viste at personer med D-vitamin mangel havde brug for en højere dosis af smertelindrende medicin.

Det vil sige at hvis du har et lavt D-vitamin niveau kan det give dig flere smerter og hvis du opretholder et sundt D-vitamin niveau kan du
lindre dine smerter.

Det kan derfor være godt at få testet om du får D-vitamin nok.

Hvordan kan kroniske smerter og D-vitamin have noget med hinanden at gøre.

Hvorfor mangel på D-vitaminer giver flere kroniske smerter er svært at svare på. Men vi ved at D-vitamin hjælper på humøret
og at humøret har en vigtig rolle i kroniske smerter og det kan måske have en sammenhæng.

Kroniske smerter er ikke bare smerter, smerten er et signal og det er måden det signal bliver håndteret i vores sind der afgør hvor meget vi lider.
Det er den lidelse og måden signalet bliver håndteret på vi arbejder med i hypnose, det gør at smerten ikke længere har den samme effekt og ikke længere er en lidelse eller smerte men bare et signal uden betydning. Det giver lindring og smerten kan helt forsvinde.

Vores sind og krop hænger sammen og påvirker hinanden derfor kan vi forestille os ting og vores krop reagere, det samme sker med smerter både negativt og positivt men med hypnose deaktivere vi det negative og aktivere det positive.

D-vitamin er også godt for meget andet.

D-vitamin er også godt hvor mange andre ting som at det nedsætter risikoen for hjertesygdomme, regulere blodtrykket, reducere stress, hjælper mod depression og giver dig en sund hud.

Kroniske smerter er et stort problem som vi skal have mere fokus på.

I Danmark lider 1 ud 5 voksne danskere af kroniske smerter, det svare til 850.000 personer over 18 år.
Det er et kæmpe antal og der er ikke speciel meget omtale om det.

Mange for hjælp men mit indtryk er at det oftest ikke er nok og det er en stor kamp for den enkelte person.

Jeg forsøger at hjælpe på de måder jeg kan og jeg er altid til rådighed, Har du spørgsmål så må du til hver en tid kontakte mig.

Vi må gøre folk mere opmærksomme på kroniske smerter

Cyklisten Daniel Fugère vil gøre folk opmærksomme på kroniske smerter.

Trods stærk vind har han haft en fantastisk cykeltur tværs over Canada for at råbe op om kroniske smerter.
Han startede d. 1 maj og har siden begyndelsen af juni stået over for stærk vind og grå skyer, men det er ikke noget der stopper Daniel Fugère for hans mål er at gennemføre og få folk til at tænke og tale om kroniske smerter.

På et hurtigt stop sagde Daniel Fugère “Jeg tror at øget bevidsthed omkring kroniske smerter er nøglen. Der er ikke nok som er klar over hvad kroniske smerter er og de er heller ikke klar over hvor mange der lider under det vær dag.

Daniel Fugère har slået sig sammen med CPC som er en gruppe af sundhedspersonale, forskere og smerte patienter for at gennemføre turen og indsamle penge.

CPC definere kroniske smerter som enten periodiske eller vedvarende smerter der fortsætter efter skaden er helet. De anslår at bare i Saskatchewan (en canadisk provins med 1.013.000 indbyggere) lider 18% kvinder og 12% mænd af kroniske smerter.

Daniel Fugère siger “En masse mennesker er faktisk overrasket over at der findes noget som kroniske smerter
Selv har han lært hvad kroniske smerter er gennem sin far, der som læge introducerede ham for kroniske smerte patienter. Det gav ham mulighed for at forstå hvad det er disse kroniske smerte patienter går igennem vær dag.

Det er ikke noget vi snakker eller tænker så meget over, fordi det ikke er noget vi dør af mener Daniel Fugère.

Ifølge CPC er smerter ikke det eneste der føler med, det er også meget normalt med angst, depression og mange andre følge virkninger.

Det holder dig vågen. du bliver frustreret og ofte bliver det til en depression og det bliver sværre og sværre at være i nogen som helst form for forhold. Det er meget svært at forholde sig til, for andre mennesker og forstå hvad det er du går egentligt igennem.” Sagde Fugère

Udover at skærpe opmærksomheden omkring kroniske smerter, håber Fugère også at kunne indsamle penge til CPC. Han har indtil nu indsamlet $5.000 (ca. kr. 25.000,-) og håber at nå op på $10.000 i begyndelsen af juli.

Du kan se mere om turen her http://dancyclescanada.wordpress.com hvor du også kan støtte Daniel Fugère mod hans mål.

Hypnose og CBT er gavnligt for brystkræftpatienter

brystkræftpatienterBrystkræft er en stor omvæltning og er virkelig hårdt følelsesmæssigt og psykisk.
Alle de ting der pludselig skal foregå kræver en masse energi og overskud og i den situation er det præcis det som mange ofte løber tør for.

Men på Mount Sinai Medical Center i New York har de nu forsøgt at hjælpe brystkræftpatienter med deres kroniske træthed og angst. Det har de gjort i et forsøg ved at tilbyde 200 patienter, hypnose og kognitiv adfærdsterapi (Netop disse 2 terapiformer fungere rigtig godt sammen og har en del tilfælles).

Forsøget var en succes og det viste sig at de patienter som jævnligt modtog hypnose og CBT rapporterede mindre træthed og mindre angst selv efter 6 måneder efter.

CBT er en målrettet terapeutisk tilgang (Det er samme tilgang til hypnose jeg bruger) som hjælper patienten med at håndtere de kognitive processer som negativ tænkning, det bliver kombineret med hypnose som gør processen stærkere og lære patienten at slappe rigtig af som kan bruges både til at blive fri for stress, håndtere angst og blive genopfyldt med ny energi og overskud.

CBS NEWS har desværre en kort reklame, inden du kan se indlægget.

Hypnose i kampen mod kræft

Det vil sige at hypnose kan være godt til at håndtere træthed og angst hos brystkræftpatienter men hvad kan det ellers bruges til?

Jo som alle ved kan kræft også betyde smerter og faktisk er hypnose virkelig effektivt til at tage lidelsen ud af smerten og det kan både bruges som en hurtigt smertelindring men kan også bruges som en langvarig og en selvhjælps metode (Jeg lære altid mine smerte klienter at bruge selv-hypnose til hurtigt og vedvarende smertelindring).

Hypnose kan også bruges i forberedelsen på en operation så både sindet og kroppen er optimeret til at tage imod en operation og forberedt på en hurtigt heling efter operationen.

Med hypnose kan man også arbejde med den tro og forventning man har omkring overlevelse og blive rask og forblive rask, det er klart at en positiv holdning vil gøre kampen meget lettere.

læs også: Positive forventninger hjælper

Altså er der rigtig meget man kan gøre for brystkræftpatienter og andre kræftpatienter så livet bliver lettere og sjovere at leve selvom man er syg og i sidste ende kan det være med til at man opnår at blive rask hurtigere.

For er der en ting som kræftpatienter skal huske, så er det at de er meget mere end en kræftpatient.

Hvad er kroniske smerter

Kvinde med kroniske smerter

Mange tror at kroniske smerter betyder at det er smerter man skal leve med resten af sit liv.
Men det er ikke det kroniske smerter betyder.

Kroniske smerter betyder at det er smerter som har varet længere end 3-6 måneder og det betyder at den skade der var årsag til smerten er helet.

Det vil sige at kroniske smerter ikke kommer direkte fra en skade, som akutte smerter gør.  Altså er kroniske smerter mere komplekse og derfor kan det være svært at give en bestemt grund til smerten for ofte er der mange flere ting der spiller ind.

Vil du lære hvordan du kan reducere eller blive fri for smerten? Med mindful hypnose og selv-hypnose er det muligt klik her

Hvis du ikke er skadet, hvorfor gør det så ondt?

Der er flere forskellige teorier om hvordan det helt præsis hænger sammen. Men det kan kort beskrives med at nervesystemet er blevet mere følsomt.

Men det er ikke det hele der spiller ind, for dit humør, tanker, træthed og stress har også en stor indflydelse på hvor meget smerte du har, der er endda også en social faktor der spiller ind.

Alle smerte bliver produceret i hjernen, og alle disse ting spiller altså ind på hvor ondt det gør.

Det betyder også at du ikke nødvendigvis er syg men at de kroniske smerter kan være sygdommen i sig selv og altså ikke et symptom som vi normalt forbinder smerte med.

Hvad kan du så gøre for at blive fri for kroniske smerter?

Der er flere ting du bør gå igang med og du skal selv være en aktiv del af det men det kan være en god ide at have nogle til at hjælpe dig og nogle gange har du brug for flere forskellige ting.

Men i bund og grund handler det om at dine kroniske smerter skal ses fra et bredere perspektiv og der skal ses på hvad der kan rettes op på for at du kan genoptræne din hjerne og dit nervesystem.

Heldigvis kan din hjerne og dit sind også bruges på en kreativ måde til hurtigt at opleve en smerte lindring eller som jeg kalder det til at tage lidelsen ud af smerten. Det er bare en af de ting jeg og klienten lære at bruge mindful hypnose og selv-hypnose til når en smerte klient kommer ind og ønsker smertelindring hos mig.

Her er en video der fortæller dig lidt mere om kroniske smerter og hvad man kan gøre ved det.

Dine tanker styre din verden

Denne fantastiske film viser noget meget hypnotisk.
Hvis du ser på de to damer i filmen og lægger mærke til hvad de siger, føler og tænker så vil du opdage noget fantastisk, som kan hjælpe dig når du kommer ind til hypnose, men det kan også hjælpe dig i livet.

Hvad kan denne film lære dig som er vigtigt i din transformation?

Først vil jeg have at du selv skal tænke over det! så kan du læse mine tanker bagefter.
———————————————————————————————————————

(mere…)

Er den politiske kamp mod rygning gået i stå?

Læs videre og find ud af hvordan du kan få rygestop guiden helt gratis.

Ifølge kræftens bekæmpelse er politikerne gået i stå i kampen mod rygning,
de har indfundet sig med mængden af rygere.

Flere og flere har selv valgt at stoppe de seneste år, men nu er det åbenbart begyndt at gå i stå, og ifølge statistikkerne er dem som ryger lejlighedsvis blevet stigende.

Det er selvfølgelig op til folk selv hvad de vil bruge deres penge på og hvad de vil ødeligge deres helbred med, men ifølge kræftens bekæmpelse så forurener rygerum og rygekabiner stadig luften for ikke rygerne og det er ikke så godt når man samtidig ser at hver fjerde dansker dør af sygdom forårsaget af rygning.

Det vil sige at årligt dør ca. 14.000 danskere af rygning.

Overvejer du at hjælpe til i kampen?

Måske du selv vil stoppe eller måske kender du en anden som gerne vil stoppe men har svært ved at komme videre?
Jeg vil gerne hjælpe til hvor jeg kan og jeg forstå godt hvis man ikke har lyst til at starte på et rygestop hos mig lige med det samme eller at man ikke lige ved om det er det rette.

Derfor vil jeg gerne give dig en rygestop guide som jeg har skrevet, jeg har skrevet om hvordan du kommer igang, hvad du skal tænke over, hvordan du stopper og hvordan du ved holder dit rygestop. Jeg er sikker på der er noget i den du kan bruge.

Få rygestop guiden helt gratis

  1. Gå til Køb rygestop guiden 
  2. Tilføj til kurv
  3. Brug kupon kode: gave21
  4. Så modtager du rygestop guiden kvit og frit