Læs videre og find ud af hvordan du kan få rygestop guiden helt gratis.

Ifølge kræftens bekæmpelse er politikerne gået i stå i kampen mod rygning,
de har indfundet sig med mængden af rygere.

Flere og flere har selv valgt at stoppe de seneste år, men nu er det åbenbart begyndt at gå i stå, og ifølge statistikkerne er dem som ryger lejlighedsvis blevet stigende.

Det er selvfølgelig op til folk selv hvad de vil bruge deres penge på og hvad de vil ødeligge deres helbred med, men ifølge kræftens bekæmpelse så forurener rygerum og rygekabiner stadig luften for ikke rygerne og det er ikke så godt når man samtidig ser at hver fjerde dansker dør af sygdom forårsaget af rygning.

Det vil sige at årligt dør ca. 14.000 danskere af rygning.

Overvejer du at hjælpe til i kampen?

Måske du selv vil stoppe eller måske kender du en anden som gerne vil stoppe men har svært ved at komme videre?
Jeg vil gerne hjælpe til hvor jeg kan og jeg forstå godt hvis man ikke har lyst til at starte på et rygestop hos mig lige med det samme eller at man ikke lige ved om det er det rette.

Derfor vil jeg gerne give dig en rygestop guide som jeg har skrevet, jeg har skrevet om hvordan du kommer igang, hvad du skal tænke over, hvordan du stopper og hvordan du ved holder dit rygestop. Jeg er sikker på der er noget i den du kan bruge.

Få rygestop guiden helt gratis

  1. Gå til Køb rygestop guiden 
  2. Tilføj til kurv
  3. Brug kupon kode: gave21
  4. Så modtager du rygestop guiden kvit og frit