Om hypnose

Hvordan føles hypnose.

Hypnose er ikke at sove, selvom ordet hypnose stammer fra guden hypnos (Søvnens gud) fra den græske mytologi. Når hypnose bliver brugt som et redskab til terapi så er det oftest en afslappet og fokuseret tilstand. Hypnose føles meget som at dagdrømme og er en behagelig tilstand at være tilstede i.

Virker hypnose.

Der findes så mange forsknings resultater der beviser hypnosens virkning, at det er umuligt at liste dem alle her.
Forskning støtter hypnose som behandling for fysiske problemer som smertebehandling, IBS (Irriteret tyktarm) og meget mere, Det har også vist sig som en effektivt værktøj til at hjælpe med at opnå personlig mål (F.eks. Test / Prøver / Eksamener, Forbedre sport præstation, bedre selvtillid, bedre selvværd, overkomme scene skræk og andre fobier, osv.), og ændre gamle vaner (Rygestop, Vægt tab, Stoppe neglebidning, osv.) og til at hjælpe os med at slappe af (Håndtere stress, overvinde frygt, osv.), samt til at øge intimiteten, forbedre kommunikationen og håndtere følelser som vrede depression eller angst.

Hvordan virker hypnose.

Der er 3 primære grunde til at hypnose er så effektivt.

For det første lære du med hypnose at blive mere opmærksom på din krop og den respons over for forskellige stimuli, så du kan kontrollere den, på en måde der svare til biofeedback.

For det andet, hypnose er en genvej til at lære. Vores underbevidsthed har ofte lært mange negative adfærdsmønstre, negative måder at tænke og tro på osv. Dette kan blive “om skolet” via hypnose.

F.eks. Efter 25års rygning har du lært dig selv at tænde en cigaret på bestemte tidpunkter og du kn gøre dette helt uden at tænke over det, det samme gælder dine tanker, du kan have lært dig selv at tro på at verden er et dårligt sted eller at du aldrig finder en partner. Denne adfærd og disse tanke mønstre stopper dig i at opnå dine mål og skal “om skoles” (Sund gentræning af underbevidstheden) med hypnose.

For det tredje, Vores hypnose programmer skaber ansvarlighed og hjælper dig til at opnå dine mål og føle dig støttet i din beslutning om udvikling og forandring.

Der er mange andre gode grunde til at hypnose er så effektivt og du vil få en professionel oplevelse der vil give dig nye færdigheder og hjælpe dig til at åbne op for nye og bedre måder at leve på.

Hvad nu hvis jeg ikke kan blive hypnotiseret

Det er en myte at det kun er nogle mennesker der kan blive hypnotiseret.
Hypnose er en naturlig  tilstand for os som vi oplever flere gange om dagen, men på de tider er det en naturlig process og ikke noget vi udnytter bevidst (som når du kommer ind til hypnose / hypnoterapi hvor vi udnytter den hypnotiske tilstand til at opnå dine mål hurtigere). Så alle kan blive hypnotiseret og alle har evnen til at slappe af, lære, være kreativ og fokuseret.

Hvis du af en eller anden grund er distraheret eller har nogle bekymringer som stopper dig, så fortæl det til din hypnotisør så han kan hjælpe dig på rette vej så du kan opleve hypnose på en behagelig og sikker måde for dig.

Stoffer og alkohol kan selvfølgelig forhindre dig i at fokusere g slappe af og kan dermed sætte en stopper og du skal selvfølgelig altid være upåvirket når du møder ind til din hypnose session.