[vc_row][vc_column width=”1/1″][heading]Hvem er Anders Green?[/heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”833″ animation=”Fade In From Left” img_link_target=”_self”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][image_with_animation image_url=”830″ animation=”Fade In From Left” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Det handler om dig, men her får du alligevel lidt om mig.

Mit navn er Anders Green, Jeg er født i December 1986. Jeg er gift og har 3 dejlige børn. Jeg har igennem livet oplevet mange forskellige former for hårde tider og er hurtigt blevet voksen men det har alt sammen formet mig til den jeg er i dag.

Jeg har så længe jeg kan huske haft en dyb og stærk lyst til at hjælpe alle andre med deres problemer og sygdomme.

Det betød at jeg meget tidligt (Omkring 13 års alderen) begyndte at interessere mig for forskellige alternative behandlings metoder. Jeg mødte en krystal healer og begyndte at læse om krystaller og købe krystaller.

Senere kom jeg i kontakt med en Reiki healer og fik selv en uddannelse som Reiki healer og begyndte at bruge Reiki på familie og venner af familien.

Senere blev jeg også interesseret i hypnose og begyndte først at læse om det og afprøve nogle af de ting jeg lærte gennem bøger og videoer.

Senere fik jeg en hypnosetisør / hypnoterapeut uddannelse og jeg begyndte at bruge hypnose både privat og professionelt og har oplevet mange fantastiske ting.

Jeg er blevet ved med at udvide min viden på området og det har først til mange spændene modeller og værktøjer som NLP, EFT, Integrative Life Coaching og meget mere.

Det er med alt denne viden at jeg bruger forskellige modeller og værktøjer på kryds og tværs for at skabe forandringer i mit eget og andres liv i dag.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]

Min personlige garanti.

Jeg kan ikke garantere menneskelig adfærd, men jeg kan garantere et højt service niveau og professionalisme, når du kommer til mig for at få hjælp, Det er et løfte jeg kan holde.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”831″ animation=”Fade In From Right” img_link_target=”_self”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][image_with_animation image_url=”832″ animation=”Fade In From Right” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]