Behandling af søvnproblemer

Har du overvejet hjælp til dine søvn problemer?

Har du svært ved at falde i søvn eller vågner du ofte om natten og har svært ved at falde i søvn igen?

Føler du dig ofte træt det meste af dagen?

Er du sjældent frisk og veludhvilet når du skal op?

“Frygter” du vækkeuret og bruger snooze alt for meget?

Gør dit liv eller sygdom det svært at sove? måske oplever du mange bekymringer når du ligger dig ned for at sove?

Føler du at du let bliver irriteret og måske har svært ved at koncentrere dig?

Føler du generelt  bare at din søvn kunne være bedre og mere optimal?

Søvnproblemer er absolut ikke unormalt

Du er ikke alene om at have den ene eller anden form for søvn problemer engang imellem, alle oplever søvn problemer og rigtig mange har svære søvnproblemer og oplever dem 3 eller flere gange om ugen!

Du kan få din søvn og friskhed igen!

Der findes løsninger til at få din søvn tilbage så du igen kan føle dig frisk og veludhvilet.
Jeg har studeret løsninger fra mange forskellige steder og har fundet frem til det jeg ser som de bedste værktøjer til at bekæmpe søvnproblemer.

  • Der er teknikker til at falde let i søvn
  • Teknikker der kan bryde det gamle mønster med at vågne hele tiden, så du igen kan få en længere søvn uden afbrydelser så du også kan nå at få den ekstrem vigtige dybe søvn
  • Du kan lære hvordan du optimere dit liv og dine opgivelser til at få det maksimale ud af din søvn
  • Lær også at tage kontrollen over dine tanker, stoppe negative tanker eller bruge dem imod dem selv, til at falde i søvn
  • Lær øvelser der forbereder dig i løbet af dagen på at sove og samtidig nedbryder stress (Som bare gør det endnu lettere at sove)

Det er massere der har optimeret og forbedret deres søvn før dig, de har oplevet at få ny energi, ny livglæde og generelt bliver optimeret på så mange planer som arbejde, studie og vigtigst af alt deres sociale liv blandt familie og venner.

Du kan også få en bedre søvn og optimere dit liv og dit helbred.

Hvordan kan dine søvnproblemer løses så du kan få din søvn igen?

Søvnproblemer kan have mange årsager og mange grunde det er helt normalt, derfor kan du blive nødt til at arbejde på flere forskellige aspekter for at nå den bedst mulige søvn og prøve flere forskellige teknikker af for at finde det der er mest effektivt for dig.

Du kan have brug for se på dine opgivelser om der er noget der forstyrre dig. Du kan have brug for at lære afslapnings teknikker for både krop og sind. Der kan være holdninger og tanker der skal arbejdes med.

Det er ikke unormalt at der er flere aspekter der kan optimeres og sammen skal vi finde ud af hvad du skal optimere for at få det maksimale udbytte.

Jeg bruger mange teknikker til at hjælpe dig som kognitive teknikker, Mindfulness og især nogle rigtig effektive teknikker i hypnose til at indstille din underbevidsthed til en optimal søvn og starte på at løsne op for det gamle mønster.

Alt sammen i et stille og roligt tempo så du kan følge med uden at blive overfyldt med for mange nye tiltag på en gang. (Det er jo ikke meningen du skal blive mere stresset).

Hele ideen er at du selv er motoren i din udvikling og at det hele skal ind og integreres til en ny og bedre automatisk process.

Gennem guidning, En hjælpende hånd og forståelse.

Der er heldigvis mange der får deres søvn igen, selv efter lang tids søvnproblemer

Hypnose er en af de teknikker jeg bruger og der er mange andre som bruger det fordi de er virklig effektivt i kampen mod søvnproblemer

Se her hvordan journalist fra Daily Mail beretter om sine oplevelser med søvnproblemer og hvordan hun endelig kunne sove igen efter 2 timers hypnose

Jeg researcher de bedste metoder til kampen mod søvnløshed

Jeg har brugt lang tid på at finde ud af hvilke metoder og teknikker der er bedst og det vil jeg blive ved med.
søvn er vigtig for os alle sammen men der er flere og flere der får problemer med søvnen og det er ikke så mærkeligt når man ser på vores liv og udvikling, det er min mission at hjælpe folk tilbage til den gode søvn fordi den forbedre vores liv.

Så med en kærlig hånd og forståelse vil jeg tage dig i hånden og guide dig den rigtige vej så du kan slutte fred og få din søvn igen om det er på grund af sygdom, stress, bekymringer eller noget helt andet så lad os sammen finde vejen tilbage.